Stekhällar & Grilljärn - Hörnells AB | Produkter för utomhusmatlagning

Stekhällar & Grilljärn

Upptäck en värld av utomhusmatlagning med våra stekhällar, grilljärn och bakstål. Hörnells Outdoor Stekhäll, tillverkad i finska Lappland, är hjärtat i din utomhusmatlagning. Med en stekhäll kan du tillaga allt från avancerade maträtter till grillade hamburgare, smaskiga pannkakor och omeletter, vilket gör dem till en oumbärlig kompanjon för alla utomhuskockar.

För de som föredrar att grilla över öppen eld är grilljärn och mackjärn ett måste. Dessa robusta verktyg ger dig möjlighet att grilla perfekt avvägda rätter med den härliga smaken av öppen eld. Med grilljärn och mackjärn kan du enkelt tillaga allt från saftiga hamburgare och grillade mackor till grillade grönsaker och smörgåsar.

För den ultimata bakupplevelsen, både utomhus och inomhus, rekommenderar vi våra slitstarka bakstål. Dessa stålplattor är perfekta för att baka bröd, pizza och andra läckra bakverk, oavsett var du befinner dig. Med sina utmärkta värmehållningsegenskaper ger bakstålen jämnt bakade resultat varje gång.

En av de bästa sakerna med Hörnells Outdoor Stekhäll är dess mångsidighet. Du kan använda den på ben (säljes separat) över öppen eld, direkt på din grill eller som komplett set. Oavsett var eller när du väljer att använda den kommer stekhällen att leverera pålitliga och läckra resultat.