Köp stekhällar & grilljärn från Hörnells Outdoor | Hörnells AB - Hörnells AB | Produkter för utomhusmatlagning

Hörnells Outdoor

Hörnells Outdoor är ett varumärke inom utomhusmatlagning med sin bas i Örnsköldsvik. Hörnells AB grundades 1933 och har de senaste 30 åren lagt stort fokus på friluftsliv och högkvalitativa produkter för matlagning över öppen eld. Sortimentet inkluderar allt från klassiska grilljärn och kaffepannor till baktsål, stekhällar och set som värms upp av gasolbrännare eller över öppen eld.
Hörnells Outdoor har ett brett sortiment av produkter som är skräddarsydda för att tillgodose olika behov och önskemål hos våra kunder. Oavsett om du vill laga en enkel måltid under en picknick eller utmana dig själv med mer avancerad utomhusmatlagning, hittar du det du behöver.

Ryggskydd

Sold out

Hörnells Outdoor är dedikerade till att möta kundernas behov och önskemål. Oavsett om du är ute efter enkel matlagning på en skogsutflykt eller mer krävande utomhusmatlagning, så har vi de produkter som behövs för att få till en lyckad måltid.

Produkterna är av högsta kvalitet och mycket uppskattade av utomhusentusiaster. Varumärket bygger på en långvarig erfarenhet inom utomhusmatlagning och Hörnells Outdoor arbetar ständigt med att erbjuda produkter som håller högsta standard. 

Oavsett om du är en erfaren kock eller nybörjare inom utomhusmatlagning, så kan du lita på att Hörnells Outdoor erbjuder högkvalitativa produkter och utrustning som gör din matlagning enkel, rolig och lyckad.