Vill du bli vår ambassadör? - Hörnells AB | Produkter för utomhusmatlagning

Vill du bli vår ambassadör?


Är du intresserad av att samarbeta med oss och varumärket Hörnells Outdoor?

Brinner du för utomhusmatlagning lika mycket som vi gör? Lagar du mycket mat och är bra på att inspirera andra? Vi är alltid öppna för samarbeten med dig som är influencer eller kock. Skicka en beskrivning av dig själv samt länk till eventuella sociala medier så tar vi samtalet vidare därifrån. Vi hörs!

Vill du använda våra produkter vid en fotografering eller inspelning?

Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att låna våra produkter i kommersiella sammanhang. Skicka med information om vad du vill använda produkterna till. 

Om Hörnells Outdoor

Hörnells är ett familjeföretag med lång erfarenhet som grundades år 1933. Företaget drivs än idag inom familjen, nu i fjärde generation. Vi har i över 30 år arbetat med produkter relaterade till friluftsliv. Vår drivkraft är, och har alltid varit, att skapa och bidra till gemenskap och goda stunder ute i naturen. I vårt eget varumärke Hörnells Outdoor har vi möjligheten att göra just det. Med vårt gedigna intresse och långa erfarenhet inom friluftsliv strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa produkter för matlagning utomhus. Vi brinner för stunderna med guldkant - att kunna laga mat i trädgården, skogen eller vid sjön under en fisketur tillsammans med familj och vänner – det är hjärtat, och drivkraften, i Hörnells Outdoor. 

Vi erbjuder stekhällar, grilljärn och fritidsartiklar av hög kvalitet. I vårt sortiment hittar du alltifrån klassiska grilljärn och kaffepannor till mer avancerade hällar som värms upp av gasolbrännare. Små detaljer gör stor skillnad och vi lägger stor vikt vid både material, design och funktion i framtagandet av våra produkter. Produkter från Hörnells Outdoor ska vara av hållbar kvalitet och med respekt för vår miljö. Praktiska lösningar i stilren design och hög kvalitet ger våra produkter en lång hållbarhet, ofta i flera generationer.

Kontaktuppgifter
E-post: [email protected]