Guide | Välj rätt packning till höstens jakt - Recept & Inspiration - Hörnells AB | Produkter för utomhusmatlagning

Guide | Välj rätt packning till höstens jakt

|22/08, 2023

Guide | Välj rätt packning till höstens jakt

När hösten anländer och jaktstugan kallar, är det viktigt att ha den utrustad med allt du behöver för en lyckad och bekväm vistelse. Oavsett om du är en erfaren jägare eller ny i skogarna finns det några redskap som gör turen till jaktstugan extra minnesvärd. Inspireras av våra tips på utrustning och packning för höstens jakt- och skogsutflykter.

Kaffepanna

Det finns inget som slår en varm kopp kaffe efter en kylig morgon på jakten. En kaffepanna i rostfritt stål är perfekt för att brygga ditt morgonkaffe över öppen eld. Se till att välja en kaffepanna med lock för att behålla värmen.

Hörnells Outdoor Kaffepanna

Stekhäll

En stekhäll är ett måste i jaktstugan. Den erbjuder en mångsidig och robust yta för utomhusmatlagning. Perfekt för att laga allt från pannkakor och kebab till färskfångad fisk över öppen eld. De större hällarna på 60-75 cm passar perfekt i jaktstugan medan en mindre häll på 35 cm lämpar sig bäst för dig som vill kunna bära med stekhällen i skogen.

Hörnells Outdoor Stekhäll 35 cm

Grilljärn

Ta med ett grilljärn eller smörgåsjärn för att kunna grilla smörgåsar eller annan mat över öppen eld under din jaktresa. Järnen kan hängas på ryggsäcken och är lätta att bära med sig även för dig som vill packa lätt. 

Hörnells Outdoor Smörgåsjärn H1

Grillpinne med multifunktion

Denna mångsidiga och smidiga hopfällbar grillpinne är inte bara en oumbärlig del av din jaktutrustning, utan även ett riktigt mångsidigt verktyg i skogsköket. Med en utdragen längd på 81 cm erbjuder teleskopskaftet ett bekvämt avstånd från elden, samtidigt som det kan fällas ihop för enkel transport. Grillpinnen består av flera delar och kan även användas som sked, gaffel eller fiskekrok. 

Hörnells Outdoor Grillpinne

Kåsa

En kåsa i trä är inte bara ett traditionellt val utan och mycket praktiskt för dig som rör dig mycket i skog och mark. Och bäst av allt - alla som smakat vet att kokkaffet smakar allra bäst serverat i en klassisk kåsa!

Hörnells Outdoor Kåsa Snobbig